Curcan fript cu unt de Aramă B
Curcan prăjit cu unt de B ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,06 USD pe porție. O porție conține 801 calorii, 106g de proteine, și 32g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți garnituri: ceapă prăjită, făină, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură cu ochi de coastă cu B Cukromarnaise (Entrec 9TE B Cukroarnaise), Filet la grătar cu unt de Bearnaise, și Friptură De Companie Cu Unt De Bearnaise.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan și clătiți curcanul cu apă rece.
Scurgeți bine cavitatea; se usucă. Slăbiți și ridicați pielea de pe pieptul de curcan fără a detașa complet pielea. Frecați 1/4 cană de unt Barnaise sub piele; înlocuiți pielea.
Se presară cavitatea și în afara curcanului cu cantitatea dorită de sare și piper proaspăt măcinat.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un suport de prăjire ușor uns într-o tigaie mare. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară; puneți vârfurile aripilor sub. Frecați curcanul întreg cu 1/4 cană de unt Barnaise.
Se toarnă vin și 2 căni de bulion de pui în tigaie.
Coaceți la 325 timp de 3 ore și 15 minute până la 4 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 165, ungând la fiecare 30 de minute cu sucuri de tigaie. Scut cu folie de aluminiu după 1 1/2 ore pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 30 de minute.
Transferați curcanul într-un platou de servire, rezervând 2 picături de tigaie de 1/2 căni.
Turnați picăturile rezervate printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând solidele.
Topiți untul Barnaise rămas într-o cratiță la foc mediu; bateți în făină și gătiți, amestecând constant, 1 până la 2 minute sau până se omogenizează. Adăugați treptat picături rezervate în cratiță și aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute sau până se îngroașă.
Adăugați până la 1/2 cană de bulion de pui rămas pentru consistența dorită.
Se adaugă sare și piper după gust.
* Curcanul întreg congelat, dezghețat, poate fi înlocuit.