Curcan fript cu unt de Aramă B

Curcan fript cu unt de Aramă B
Curcan prăjit cu unt de B ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,06 USD pe porție. O porție conține 801 calorii, 106g de proteine, și 32g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți garnituri: ceapă prăjită, făină, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură cu ochi de coastă cu B Cukromarnaise (Entrec 9TE B Cukroarnaise), Filet la grătar cu unt de Bearnaise, și Friptură De Companie Cu Unt De Bearnaise.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan și clătiți curcanul cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
3
Scurgeți bine cavitatea; se usucă. Slăbiți și ridicați pielea de pe pieptul de curcan fără a detașa complet pielea. Frecați 1/4 cană de unt Barnaise sub piele; înlocuiți pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Se presară cavitatea și în afara curcanului cu cantitatea dorită de sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
5
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un suport de prăjire ușor uns într-o tigaie mare. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară; puneți vârfurile aripilor sub. Frecați curcanul întreg cu 1/4 cană de unt Barnaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Se toarnă vin și 2 căni de bulion de pui în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Coaceți la 325 timp de 3 ore și 15 minute până la 4 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 165, ungând la fiecare 30 de minute cu sucuri de tigaie. Scut cu folie de aluminiu după 1 1/2 ore pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați curcanul într-un platou de servire, rezervând 2 picături de tigaie de 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Turnați picăturile rezervate printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
11
Topiți untul Barnaise rămas într-o cratiță la foc mediu; bateți în făină și gătiți, amestecând constant, 1 până la 2 minute sau până se omogenizează. Adăugați treptat picături rezervate în cratiță și aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Adăugați până la 1/2 cană de bulion de pui rămas pentru consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
13
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
14
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
15
* Curcanul întreg congelat, dezghețat, poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Revista