Curcan fiert cu vin cu Porcini

Curcan fiert cu vin cu Porcini
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Curcanul fiert cu vin cu Porcini ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 681 calorii, 58G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, crenguțe de cimbru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Coaste Scurte Fierte Cu Sos De Vin Porcini-Port, Ruladă de curcan înăbușită cu Pancetta, șalotă și sos de Porcini, și Picioare De Curcan Fierte Cu Vin Roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron rezistent la căldură, înmuiați porcini în apa clocotită până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Frecați-le pentru a slăbi orice nisip și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați lichidul de înmuiere să stea timp de 5 minute, apoi turnați-l într-un castron, lăsând orice nisip în urmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o caserolă din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
4
Se adaugă toiagele, se condimentează cu sare și se rumenesc pe toate părțile la foc moderat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Transferați pe o farfurie.
6
Adăugați morcovii și ceapa în caserolă, condimentați cu sare și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Întoarceți toiagele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați vinul, porcini și lichidul lor de înmuiere, cimbru și frunze de dafin și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când curcanul cade de pe oase, aproximativ 3 ore; întoarceți-le de 2 sau 3 ori în timpul gătitului. Aruncați cimbrul și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați scallions, condimentați cu sare și gătiți la foc moderat până se înmoaie și se rumenesc ușor, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Transferați scallions pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
12
Adăugați Portobellos în tigaie, condimentați cu sare și gătiți la foc mare, întorcându-le o dată, până se înmoaie și devin aurii, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Tăiați carnea de curcan de pe os în bucăți mari și aruncați tendoanele asemănătoare bățului. Fierbeți lichidul de gătit până când acoperă ușor o lingură, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De CurcanSucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
14
Adăugați Portobellos; condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
15
Puneți curcanul în farfurii de supă și lingurați Portobellos și sosul deasupra. Aranjați scallions alături și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista