Curcan fiert cu vin cu Porcini

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Curcanul fiert cu vin cu Porcini ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 681 calorii, 58G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, crenguțe de cimbru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Coaste Scurte Fierte Cu Sos De Vin Porcini-Port, Ruladă de curcan înăbușită cu Pancetta, șalotă și sos de Porcini, și Picioare De Curcan Fierte Cu Vin Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron rezistent la căldură, înmuiați porcini în apa clocotită până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Frecați-le pentru a slăbi orice nisip și tocați grosier.
Lăsați lichidul de înmuiere să stea timp de 5 minute, apoi turnați-l într-un castron, lăsând orice nisip în urmă.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o caserolă din fontă emailată.
Se adaugă toiagele, se condimentează cu sare și se rumenesc pe toate părțile la foc moderat, aproximativ 10 minute.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați morcovii și ceapa în caserolă, condimentați cu sare și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.
Întoarceți toiagele în tigaie.
Adăugați vinul, porcini și lichidul lor de înmuiere, cimbru și frunze de dafin și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când curcanul cade de pe oase, aproximativ 3 ore; întoarceți-le de 2 sau 3 ori în timpul gătitului. Aruncați cimbrul și frunzele de dafin.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie medie.
Adăugați scallions, condimentați cu sare și gătiți la foc moderat până se înmoaie și se rumenesc ușor, 3 până la 5 minute.
Transferați scallions pe o farfurie.
Adăugați Portobellos în tigaie, condimentați cu sare și gătiți la foc mare, întorcându-le o dată, până se înmoaie și devin aurii, 5 până la 8 minute.
Tăiați carnea de curcan de pe os în bucăți mari și aruncați tendoanele asemănătoare bățului. Fierbeți lichidul de gătit până când acoperă ușor o lingură, 10 până la 15 minute.
Adăugați Portobellos; condimentează cu piper.
Puneți curcanul în farfurii de supă și lingurați Portobellos și sosul deasupra. Aranjați scallions alături și serviți.