Curcan Enchilada Caserola

Curcan Enchilada Caserola
Turcia enchilada caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $2.05 pe portie. O porție conține 269 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de porumb, sare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Curcan Enchilada Caserola, Turcia Club Enchilada Caserola, și Caserola Enchilada De Curcan Copioasă.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, amestecați curcanul, ceapa, usturoiul, oregano și chimenul în ulei până când curcanul este sfărâmicios și nu mai este roz, aproximativ 4 minute. Se amestecă 1 cană de sos enchilada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
ChimenChimen
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Între timp, tăiați tortilla în jumătate. Aranjați o pătrime din jumătăți uniform pe fundul unei caserole superficiale de 3 litri, suprapunându-se pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
4
Presărați o pătrime din brânză uniform peste tortilla, apoi acoperiți cu o treime din amestecul de curcan și o pătrime din sosul enchilada rămas, răspândind fiecare nivel. Repetați pentru a face încă două straturi de tortilla, brânză, amestec de curcan și sos; se acoperă cu un alt strat de tortilla și sos, apoi brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
BrânzăBrânză
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
5
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 425 până când brânza este topită și caserola este fierbinte în centru, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se presară coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista