Curcan Cu Ierburi Cu Unt Prăjit
Dacă aveți aproximativ 4 ore pentru a petrece în bucătărie, curcanul cu unt prăjit ar putea fi un excelent fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 612 calorii, 73G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, piper, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1102 fani. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Curcan Cu Ierburi Cu Unt Prăjit, Curcan Cu Ierburi Cu Unt Prăjit, și Curcan prăjit cu unt de ierburi și șalotă prăjită.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic, combinați untul înmuiat, condimentul de pasăre, amestecul de sos de usturoi și usturoiul zdrobit. Folosiți o furculiță pentru a amesteca împreună până se combină bine. Acoperiți și puneți la frigider timp de 15 până la 30 de minute, până când este ferm, dar nu tare.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Aranjați țelina, morcovii și jumătate din ceapa tăiată cubulețe în fundul unei tigaie.
Se adaugă bulionul de pui și se lasă deoparte.
Clătiți curcanul dezghețat și uscați-l. Folosiți degetul pentru a slăbi cu atenție pielea din jurul întregii păsări. Luați amestecul de unt și tăiați-l în bucăți mari.
Așezați bucățile de unt sub pielea întregului curcan. Frecați bucățile de unt rămase pe exteriorul pielii și condimentați cu sare și piper. Umpleți interiorul cavității de curcan cu ceapă rămasă, amestec proaspăt de păsări de curte și felii de lămâie. (Truss dacă este necesar.) Introduceți termometrul pop-up la un unghi de aproximativ 3 inci în jos de cavitatea gâtului și la 2 inci de osul sânului, în partea cea mai groasă a sânului.
Așezați curcanul pe patul de legume în tigaie.
Introduceți în cuptor și reduceți temperatura la 325 de grade F. prăjiți timp de 1 oră, apoi ungeți cu sucuri de tigaie la fiecare 20 de minute până când apare termometrul sau până când un termometru citit instantaneu introdus în coapsă înregistrează 180 de grade F, aproximativ 3 ore.