Curcan cu ierburi cu sos de usturoi prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați curcanul cu ierburi cu sos de usturoi prăjit. Această rețetă servește 15 și costă 1,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 71G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați capul de usturoi, căței de usturoi, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Curcan Cu Ierburi Cu Sos De Usturoi Prăjit, Curcan cu ierburi prăjite la grătar cu sos Chardonnay, și Piept de curcan prăjit cu sos de usturoi prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti frecarea cu usturoi, puneți primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin.
Pentru a pregăti curcanul, îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul de usturoi în folie. Pune deoparte.
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Răspândiți usturoiul-ierburi frecați sub pielea slăbită și frecați peste piept și bețișoare. Apăsați ușor pielea pentru a asigura. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Așezați curcanul pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 325 timp de 1 oră.
Adăugați capul de usturoi în tigaie; coaceți încă 2 ore sau până când termometrul înregistrează 18
Așezați curcanul pe un platou, rezervând picături de tigaie; lasa sa stea 20 de minute. Aruncați pielea.
Pentru a pregăti sosul, așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 4 căni.
Turnați picăturile de tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile în măsură de sticlă, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere (ar trebui să aveți aproximativ 2/3 cană). Rezervați 1 lingură de grăsime; aruncați grăsimea rămasă.
Adăugați suficient bulion la picături pentru a măsura 3 căni; rezervați bulionul rămas pentru o altă utilizare.
Separați căței de usturoi prăjiți; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Încălziți grăsimea rezervată într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați pulpa de usturoi și făina; gatiti 30 de secunde sau pana se rumeneste usor, batand constant. Adăugați treptat amestecul de bulion, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând continuu.