Curcan cu ierburi cu sos de usturoi prăjit

Curcan cu ierburi cu sos de usturoi prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați curcanul cu ierburi cu sos de usturoi prăjit. Această rețetă servește 15 și costă 1,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 71G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați capul de usturoi, căței de usturoi, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Curcan Cu Ierburi Cu Sos De Usturoi Prăjit, Curcan cu ierburi prăjite la grătar cu sos Chardonnay, și Piept de curcan prăjit cu sos de usturoi prăjit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti frecarea cu usturoi, puneți primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Pentru a pregăti curcanul, îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul de usturoi în folie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
CarneCarne
5
Răspândiți usturoiul-ierburi frecați sub pielea slăbită și frecați peste piept și bețișoare. Apăsați ușor pielea pentru a asigura. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
UsturoiUsturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toată TurciaToată Turcia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Așezați curcanul pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
7
Coaceți la 325 timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Adăugați capul de usturoi în tigaie; coaceți încă 2 ore sau până când termometrul înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Așezați curcanul pe un platou, rezervând picături de tigaie; lasa sa stea 20 de minute. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Pentru a pregăti sosul, așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
11
Turnați picăturile de tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Scurgeți picăturile în măsură de sticlă, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere (ar trebui să aveți aproximativ 2/3 cană). Rezervați 1 lingură de grăsime; aruncați grăsimea rămasă.
13
Adăugați suficient bulion la picături pentru a măsura 3 căni; rezervați bulionul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
14
Separați căței de usturoi prăjiți; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
15
Încălziți grăsimea rezervată într-o cratiță medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Adăugați pulpa de usturoi și făina; gatiti 30 de secunde sau pana se rumeneste usor, batand constant. Adăugați treptat amestecul de bulion, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
17
Se ia de pe foc.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista