Curcan cu crustă de plante murate cu sos de cidru de mere

Curcan cu crustă de plante murate cu sos de cidru de mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul sărat cu crustă de plante cu sos de cidru de mere. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 997 calorii. Această rețetă servește 10. Dacă aveți mere granny smith, cidru de mere, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Curcan prăjit cu ierburi cu sos de cidru de mere, Curcan condimentat cu sos de cidru, și Curcan cu crustă de rozmarin sărat cu sos de tigaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: sfoară de măcelar
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
1
Combinați toate ingredientele pentru saramură într-un recipient mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2
Adăugați curcanul și lăsați-l să se rumenească la frigider timp de 2 până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1
Scoateți curcanul din saramură cu o noapte înainte de prăjire și uscați-l bine cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Combinați rozmarinul, salvia și untul pentru crusta de plante într-un castron mic. Condimentează, după gust, cu sare kosher. Lucrați untul sub pielea curcanului și masați-l în sâni și picioare. Masați untul și pe exteriorul pielii. Legați picioarele împreună peste sân, astfel încât să-l protejeze în timpul gătitului și să-l mențină umed și suculent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Puneți ceapa, morcovii, țelina, usturoiul, merele, frunzele de dafin, bățul de scorțișoară și cimbru într-o tigaie și condimentați cu sare. Aranjați curcanul deasupra legumelor și refrigerați peste noapte descoperit! Da, așa e, neacoperit. Acest lucru va ajuta pielea să se usuce și să devină cu adevărat maro și crocantă. Asigurați-vă că nu există alimente crude lângă curcan în frigider. După ce se răcește peste noapte, curcanul este gata să intre în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Puneți 2 căni de pui și 1 cană de cidru de mere în fundul tigaiei de prăjire. Prăjiți curcanul în cuptorul preîncălzit până când pielea devine foarte frumoasă și maro, aproximativ 40 de minute. Coborâți căldura cuptorului la 350 de grade F pentru restul timpului de gătit. Ungeți curcanul la fiecare 30 de minute și adăugați mai mult stoc în tigaia de prăjire, dacă este necesar. Gatiti aproximativ 17 minute pe kilogram. Odată ce ajunge la culoarea corespunzătoare, cort curcan cu folie de aluminiu pentru a preveni obtinerea prea întuneric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cidru De MereCidru De Mere
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți curcanul din cuptor atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a curcanului înregistrează 160 de grade F. Asigurați-vă că termometrul nu atinge un os atunci când faceți citirea. Când curcanul a atins temperatura corespunzătoare, scoateți-l din tigaia de prăjire pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească cel puțin 30 de minute. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Strecurați toate legumele peste un bol pentru a le separa de stoc/amestec. Aruncați legumele. Îndepărtați grăsimea și adăugați-o în tigaia de prăjire. Aceasta este grăsimea pentru roux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți tigaia de prăjire peste 2 arzătoare și la foc mic și bateți în făină. Gatiti pana cand amestecul arata ca nisipul umed, aproximativ 4 pana la 5 minute. Bateți încet restul de 1 cană de cidru de mere, restul de pui și amestecul de stoc/cidru. Gatiti pana cand amestecul s-a ingrosat si a ajuns la o consistenta de sos. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cidru De MereCidru De Mere
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se toarnă într-un ulcior sau castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Sculptați curcanul, transferați-l într-un platou de servire și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
9
Multumim pentru un astfel de curcan mare!!!
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
DificultateExpert
Gata În53 hrs
Porții10
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista