Curcan Cu Aragaz Lent-Caserolă De Orez Sălbatic

Slow-Cooker Turkey - caserola de orez sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 363 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos de soia, cremă condensată de supă de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Curcan cu aragaz lent și caserolă de orez sălbatic, Caserola de curcan cu ierburi cu aragaz lent și orez sălbatic, și Slow-aragaz Herbed curcan și orez sălbatic caserola (gătit pentru 2).
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți slănină la foc mediu până aproape crocant.
Adăugați curcan, morcovi, ceapă și țelină; gatiti aproximativ 2 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste curcanul.
Se amestecă amestecul în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă bine.
Capac; gatiti la foc mic 5-6 ore sau pana cand orezul este fraged, curcanul nu mai este roz si lichidul este absorbit.