Curcan clasic prăjit cu ierburi proaspete și sos de Make-Ahead
Curcanul fript clasic cu ierburi proaspete și sos de Make-Ahead este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 12 porții. Acest fel principal are 503 calorii, 71G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, crenguțe de cimbru, crenguțe de maghiran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sos De Curcan Make-Ahead, Sos De Curcan Make-Ahead, și Make-Ahead curcan și sos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan. Tăiați excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
3
Combinați ceapa tocată, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, cimbru, crenguțe de salvie tocate, maghiran, pătrunjel și rozmarin într-un castron mic. Umpleți cavitatea corpului cu amestec de ceapă. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Rozmarin
Pătrunjel
Piper
Toată Turcia
Ceapă
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Bol
4
Periați curcanul cu ulei de canola; se presară cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/2 linguriță de piper. Acoperiți pieptul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Piper
Toată Turcia
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un suport de prăjire într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore; îndepărtați folia și ungeți curcanul cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
8
Adăugați 1 cană de apă în tigaie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Coaceți încă o oră sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 165, ungând la fiecare 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
10
Scoateți curcanul din cuptor; lăsați să stea cel puțin 30 de minute înainte de a sculpta. Aruncați amestecul de ceapă și pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
12
Se toarnă picături din tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sigilați punga; decupați cu atenție 1 colț de jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Scurgeți picăturile într-un castron, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Așezați tigaia peste două arzătoare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
15
Adăugați picăturile de curcan, sosul înainte și 2 lingurițe de salvie proaspătă tocată, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți căldura și gătiți până când amestecul de sos se reduce la 3 căni, amestecând ocazional (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie Proaspătă
Toată Turcia
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Notă de vin: un vin pentru curcanul tău de Ziua Recunoștinței trebuie să fie unul care să se ridice la înălțimea aromelor fixărilor, de la carnea savuroasă a sosului până la picantul sosului de afine până la dulceața cartofilor dulci și bogăția pământească a umpluturii. Un roșu generos, plin de gură, cu textură moale este un pariu excelent. Iată unul grozav, puternic, dar de pluș: Robert Keenan Merlot din Valea Napa. 2003 este $ - Karen MacNeil