Curcan afumat și nachos de fasole

Rețeta de curcan afumat și nachos de fasole ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. O porție conține 677 calorii, 28G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,63 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole, arpagic, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma fasolea neagră, puteți urma acest fel principal cu Fasole neagră și desert de cartofi dulci ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nachos de curcan cu fasole neagră cu iaurt Jalapeno, Fasole Cannellini și tocană de curcan afumată, și Curcan Afumat, Fasole Neagră, Ardei Gras Și Salată De Porumb.
Instrucțiuni
Combinați salsa, apa, aripa de curcan și fasolea într-un vas larg, puțin adânc, la foc mediu. Aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Scoateți aripa de curcan și lăsați-o să se răcească ușor. Trageți carnea de pe piele și OS și tăiați-o sau tăiați-o. Întoarceți carnea în amestecul de salsa și aruncați pielea și oasele.
Transferați amestecul într-un castron rezistent la cuptor și acoperiți cu brânză. Puneți vasul sub broiler (sau într-un cuptor preîncălzit de 400 km f) pentru a topi brânza deasupra.
Serviți amestecul de curcan afumat și fasole cu chipsurile de tortilla pentru scooping și smântână și arpagic pe lateral.