Curcan Afumat Cu Miere

Curcan Afumat Cu Miere
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Curcanul afumat cu miere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă servește 54. Un amestec de ulei vegetal, așchii de lemn mesquite, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Curcan Afumat Cu Miere, Curcan cu miere și afumat, și Curcan Afumat Cu Miere De Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mare. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, utilizați aproximativ de două ori cantitatea normală de cărbune. Înmuiați așchii de lemn într-o tigaie cu apă și așezați lângă grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
TigaieTigaie
2
Scoateți gâtul și măruntaiele din curcan. Clătiți pasărea și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
3
Așezați într-o tigaie mare de unică folosință.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Într-un castron mediu, amestecați salvie, piper negru măcinat, sare de țelină, busuioc și ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ulei VegetalUlei Vegetal
Sare De țelinăSare De țelină
BusuiocBusuioc
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă amestecul uniform peste curcan. Întoarceți pieptul de curcan în jos în tigaie și cortați liber cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Așezați tigaia pe grătarul preîncălzit. Aruncați o mână de așchii de lemn pe cărbuni. Închideți capacul și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Aruncați pe foc încă 2 pumni de așchii de lemn înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
8
Stropiți 1/2 mierea peste pasăre și înlocuiți folia. Închideți capacul grătarului și continuați să gătiți 1 1/2 până la 2 ore sau până când temperatura internă atinge 180 de grade F (80 de grade C) în partea cea mai groasă a coapsei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Descoperiți curcanul și întoarceți-l cu grijă cu pieptul în sus în tigaia de prăjire. Ungeți cu mierea rămasă. Lăsați curcanul descoperit și gătiți 15 minute. Mierea gătită va fi foarte întunecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții54
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista