Curcan Afumat Cu Miere
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Curcanul afumat cu miere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă servește 54. Un amestec de ulei vegetal, așchii de lemn mesquite, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Curcan Afumat Cu Miere, Curcan cu miere și afumat, și Curcan Afumat Cu Miere De Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, utilizați aproximativ de două ori cantitatea normală de cărbune. Înmuiați așchii de lemn într-o tigaie cu apă și așezați lângă grătar.
Scoateți gâtul și măruntaiele din curcan. Clătiți pasărea și uscați-o.
Așezați într-o tigaie mare de unică folosință.
Într-un castron mediu, amestecați salvie, piper negru măcinat, sare de țelină, busuioc și ulei vegetal.
Se toarnă amestecul uniform peste curcan. Întoarceți pieptul de curcan în jos în tigaie și cortați liber cu folie de aluminiu.
Așezați tigaia pe grătarul preîncălzit. Aruncați o mână de așchii de lemn pe cărbuni. Închideți capacul și gătiți timp de 1 oră.
Aruncați pe foc încă 2 pumni de așchii de lemn înmuiate.
Stropiți 1/2 mierea peste pasăre și înlocuiți folia. Închideți capacul grătarului și continuați să gătiți 1 1/2 până la 2 ore sau până când temperatura internă atinge 180 de grade F (80 de grade C) în partea cea mai groasă a coapsei.
Descoperiți curcanul și întoarceți-l cu grijă cu pieptul în sus în tigaia de prăjire. Ungeți cu mierea rămasă. Lăsați curcanul descoperit și gătiți 15 minute. Mierea gătită va fi foarte întunecată.