Friptura de curcan la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper, curcan tăiat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cuptor De Pui La Grătar, Curcan La Grătar, și Sandvișuri De Curcan La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 191°. se amestecă împreună curcan, sos de chili, miere, sos de soia, sos de piper și ceapă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Sos De Chili
Sos De Soia
Toată Turcia
Miere
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă amestecul Bisquick și apa rece până se formează aluatul; bate 20 de lovituri. Pat aluat în dreptunghi, 12x6 inci, pe foaie cookie ungrased cu mâinile prăfuite cu amestec Bisquick; prindeți marginea, formând 1/2-inch jantă. Puneți amestecul de curcan pe aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Cookie-uri
Toată Turcia
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când marginea crustei este maro deschis. Se presară imediat cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat