Cupe de șuncă și ouă

Cupe de șuncă și ouă
Ham cupe și ouă necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 153 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, șuncă, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Ouă în cupe de briose, Ouă Benedict Cupe, și Ouă Benedict Cupe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Acoperiți fundul unei caserole de 12x12 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți piureul de cartofi în fundul vasului de caserolă pregătit la o adâncime de aproximativ 2 inci. Apăsați felii de șuncă în piureul de cartofi pentru a forma forme de cupă. Spargeți un ou în fiecare ceașcă de șuncă. Dot piure de cartofi cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
3
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ouăle sunt setate, 25 până la 30 de minute. Scoateți căni de șuncă și piure de cartofi pe farfurii de servire și stropiți cu sos Hollandaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista