Cupe de tone câștigate cu somon afumat la cald și Avocado
A câștigat cupe Ton cu somon afumat la cald și Avocado este un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 153 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, coriandru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Căni de brânză de capră, Avocado și somon afumat, Somon Afumat Și Mousse De Avocado Cupe Phyllo # LaMarcaSparkle, și Căni De Roșii Cu Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați ambalaje de 12 tone câștigate și, folosind aproximativ jumătate din unt, periați ambele părți. Apăsați în mini cupe de briose (2 linguri. Dimensiune), plisând fiecare pentru a forma o ceașcă mică.
Presărați învelișurile cu jumătate din semințele de susan.
Coaceți până se rumenesc (urmărind cu atenție; se pot arde ușor), 7 până la 9 minute. Slăbiți din cupe cu o spatulă mică și puneți un suport de răcire. Repetați cu restul de 12 ambalaje de tone câștigate, unt și semințe de susan.
Într-un castron mic, combinați somonul, ceapa verde, coriandrul, sucul de lămâie, ghimbirul și sarea; se amestecă bine.
Adăugați avocado (Vezi notele) și aruncați foarte ușor până se combină bine. Puneți o lingură generoasă în fiecare ceașcă de tonă câștigată.
Somon afumat: ghidul de un minut.
Mai mult decât orice alt pește, somonul se pretează la fumat. Somonul afumat Superb provine din Canada, Irlanda, Norvegia, Scoția și Statele Unite și totul se încadrează în două categorii de bază.
Afumat la rece: somonul este vindecat în saramură sau cu zahăr, sare și condimente, apoi afumat peste așchii de lemn la o temperatură scăzută (de obicei 70 până la 9
pentru oriunde de la o zi la trei săptămâni. Fumul nu gătește de fapt peștele, așa că rămâne mătăsos și are o aromă ușoară de fum. Somonul Nova este vindecat într-o soluție ușoară de saramură. Stilul scoțian folosește o frecare uscată care este clătită înainte de fumat. Somonul cu cură indiană este mai întâi sărat și apoi afumat timp de până la două săptămâni, până când are textura sacadată. Lox, cel mai bun prieten al covrigului, este sărat și uneori (dar nu întotdeauna) ușor afumat și tinde să fie pe partea sărată. Gravlaxul scandinav nu este deloc fumat, ci doar uscat cu sare, zahăr și mărar.
Afumat la cald: ca și în cazul afumatului la rece, afumatul la caldsau kipperedsomon se vindecă mai întâi. Apoi se fumează la o temperatură mai ridicată (în general 120 până la 18
pentru o perioadă mai scurtă, de obicei nu mai mult de 12 ore. Rezultatul: o textură fulgioasă, gătită și o aromă profundă, fumurie.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.