Cupe de tone câștigate cu somon afumat la cald și Avocado

Cupe de tone câștigate cu somon afumat la cald și Avocado
A câștigat cupe Ton cu somon afumat la cald și Avocado este un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 153 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, coriandru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Căni de brânză de capră, Avocado și somon afumat, Somon Afumat Și Mousse De Avocado Cupe Phyllo # LaMarcaSparkle, și Căni De Roșii Cu Somon Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați ambalaje de 12 tone câștigate și, folosind aproximativ jumătate din unt, periați ambele părți. Apăsați în mini cupe de briose (2 linguri. Dimensiune), plisând fiecare pentru a forma o ceașcă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Presărați învelișurile cu jumătate din semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
4
Coaceți până se rumenesc (urmărind cu atenție; se pot arde ușor), 7 până la 9 minute. Slăbiți din cupe cu o spatulă mică și puneți un suport de răcire. Repetați cu restul de 12 ambalaje de tone câștigate, unt și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
Semințe De SusanSemințe De Susan
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Într-un castron mic, combinați somonul, ceapa verde, coriandrul, sucul de lămâie, ghimbirul și sarea; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
GhimbirGhimbir
SomonSomon
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați avocado (Vezi notele) și aruncați foarte ușor până se combină bine. Puneți o lingură generoasă în fiecare ceașcă de tonă câștigată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
7
Serviți imediat.
8
Somon afumat: ghidul de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
9
Mai mult decât orice alt pește, somonul se pretează la fumat. Somonul afumat Superb provine din Canada, Irlanda, Norvegia, Scoția și Statele Unite și totul se încadrează în două categorii de bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
SomonSomon
PeștePește
10
Afumat la rece: somonul este vindecat în saramură sau cu zahăr, sare și condimente, apoi afumat peste așchii de lemn la o temperatură scăzută (de obicei 70 până la 9
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
CondimenteCondimente
SaramurăSaramură
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ZahărZahăr
SareSare
11
pentru oriunde de la o zi la trei săptămâni. Fumul nu gătește de fapt peștele, așa că rămâne mătăsos și are o aromă ușoară de fum. Somonul Nova este vindecat într-o soluție ușoară de saramură. Stilul scoțian folosește o frecare uscată care este clătită înainte de fumat. Somonul cu cură indiană este mai întâi sărat și apoi afumat timp de până la două săptămâni, până când are textura sacadată. Lox, cel mai bun prieten al covrigului, este sărat și uneori (dar nu întotdeauna) ușor afumat și tinde să fie pe partea sărată. Gravlaxul scandinav nu este deloc fumat, ci doar uscat cu sare, zahăr și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
SomonSomon
BagelBagel
SaramurăSaramură
SacadatSacadat
ZahărZahăr
MărarMărar
PeștePește
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
12
Afumat la cald: ca și în cazul afumatului la rece, afumatul la caldsau kipperedsomon se vindecă mai întâi. Apoi se fumează la o temperatură mai ridicată (în general 120 până la 18
13
pentru o perioadă mai scurtă, de obicei nu mai mult de 12 ore. Rezultatul: o textură fulgioasă, gătită și o aromă profundă, fumurie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista