Cupe De Mic Dejun

Cupe De Mic Dejun
Cupele pentru micul dejun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. O porție conține 182 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 44 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 34 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Dacă aveți biscuiți, lapte, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cești de mic dejun cu șuncă și ouă, Bacon Mic Dejun Cupe, și Cupe De Biscuiți Pentru Micul Dejun.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți 18 căni de brioșă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți aluatul de biscuiți pe o suprafață ușor făinată pentru a forma runde de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Așezați fiecare rundă în cupele de brioșă pregătite, apăsând în bază și pe laturi pentru a forma o ceașcă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
4
Gătiti și amestecați cârnații într-o tigaie la foc mediu-mare până se rumenesc și se fierb, 5 până la 10 minute; scurgeți grăsimea. Lingurați cârnații în cupe de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Bateți ouăle, laptele, sarea și piperul împreună într-un bol până când sunt bine bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Turnați amestecul de ou în fiecare cană de aluat, umplând fiecare chiar sub vârful aluatului de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Presărați brânză Cheddar deasupra amestecului de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ouăle sunt setate și aluatul de biscuiți este auriu, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista