Cupe de ciocolată cu frișcă

Nevoie de un garnitură fără gluten? Cupele de ciocolată cu frișcă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 547 calorii, 7g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chipsuri de ciocolată semi-dulci, lichior de alune, crenguțe de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cupe de bezea cu inimă de ciocolată cu frișcă și fructe de pădure, Cupe de pătlagină cu cremă de nucă de cocos bătută cu Mango și Avocado, și Ciocolata înger alimente prajiturele cu crema de ciocolata branza frisca.
Instrucțiuni
Echipament Special: 4 cupe demitasse
Încălziți laptele într-o tigaie mică la foc moderat până când ajunge la fierbere.
În blender sau robot de bucătărie combinați ou, zahăr, un vârf de sare, chipsuri semidulce și lichior. Rulați procesorul sau porniți blenderul la setarea scăzută.
Se toarnă lapte fierbinte într-un flux lent. Laptele fierbinte va găti oul și va topi ciocolata. Procesați sau amestecați 1 minut, până când este neted.
Lingură de ciocolată în 4 cupe demitasse și rece. După cină, bateți crema până se formează vârfuri moi.
Adăugați puțin zahăr și bateți pentru a combina. Acoperiți cupele de ciocolată cu o păpușă de smântână și garnisiți fiecare cană cu crengute de mentă.
Puneți căni pe farfurioare și serviți cu linguri de demitasse. Dacă utilizați cești de ceai, această rețetă va produce 2 cești, mai degrabă decât 4.