Cupe De Castraveți Cu Somon Afumat
Această rețetă servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 16 calorii. Dacă 20 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cupele de castraveți de somon afumat ar putea fi un super fără gluten, primar și pescatarian rețetă pentru a încerca. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați castraveți libanezi, mărar, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Somon afumat în cupe de castraveți, Somon afumat în cupe de castraveți, și Salată de somon afumat în căni de castraveți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.