Cupe De Budincă De Cartofi Dulci
Cupele de budincă de cartofi dulci sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 399 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, lapte condensat, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cupe De Budincă De Cartofi Dulci, Căni de șuncă și cartofi dulci, și Cupe Sărate De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 buc. F. Ungeți cupe sau ramekine rezistente la cuptor de 6 (6 oz) cu unt sau spray de gătit.
În blender sau robot de bucătărie, amestecați toate ingredientele, cu excepția pecanelor și frișca până se omogenizează.
Se toarnă în cupe de cremă.
În tigaia de 13x9 inci, așezați cupe umplute cu cremă. Așezați cu grijă tigaia cu Căni în cuptor.
Turnați suficientă apă foarte fierbinte în tigaie, având grijă să nu stropiți apă în cupe, până când apa se află la 1/2 inch de vârfurile cupelor.
Presărați blaturi de budinci cu nuci pecan.
Coaceți cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până când blaturile sunt setate. Folosind clești sau apucând vârfurile cupelor de cremă cu suport pentru oală, transferați cu atenție cupele în raftul de răcire. Se răcește 30 de minute. Chiar înainte de servire, acoperiți cu frișcă.