Cupe cu pumn Tropical

Cupe cu pumn Tropical
Tropical punch cups este o băutură mexicană. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 72 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ananas, mango, bere de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 5 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pumn Tropical, Pumn Tropical, și Tropical Petrecere Pumn.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate fructele într-un castron mare cu sucul de guava, apoi se răcește până când sunt gata de servit. În ultimul moment, se toarnă peste berea de ghimbir și se servește cu Căni mici sau boluri pe lateral pentru a lingura băuturile și fructele în.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bere De GhimbirBere De Ghimbir
Suc De GuavaSuc De Guava
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pinot Noir Organic Stoltz. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista