Cupe Colorate De Salată De Curcan

Cupe Colorate De Salată De Curcan
Cupele colorate de salată de curcan sunt fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 275 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ceapă, marmeladă de portocale, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până mango ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Curcan Colorată, Spanac colorat și rozmarin carne de curcan, și Salată De Mazăre Colorată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați sosul de afine, marmelada, sosul hoisin și fulgii de piper. Gatiti la foc mediu timp de 2-3 minute sau pana se amesteca, amestecand ocazional. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Sos HoisinSos Hoisin
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de curcan, ardei roșu, ceapă, castraveți, mango, avocado, nuci pecan, ghimbir și afine. Lingura pe frunze de salata; se presara cu ierburi. La frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista