Cupe Calde De Topire A Ciocolatei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați cupe calde de topire a ciocolatei. O porție conține 209 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită coacerea cacao, jumătăți de căpșuni, apă și ouă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, care nu este atât de mare. Topirea Cupelor De Budincă De Vrăjitoare, Tort De Topire A Ciocolatei, și Topirea budincilor de ciocolata sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați 3/4 cană zahăr, cacao, făină și sare. Se amestecă treptat în apă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă chipsurile de ciocolată, cafeaua și vanilia până se omogenizează.
Transferați într-un castron mare.
Într-un alt castron, bateți ouăle și albușul până se îngroașă ușor. Adăugați treptat zahărul rămas, bătând până devine gros și de culoare lămâie. Îndoiți în amestec de ciocolată.
Transfer la zece 4 uncii. ramekins acoperite cu spray de gătit.
Așezați ramekins într-o tigaie; adăugați 1 in. de apă clocotită la tigaie.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau doar până când centrele sunt setate.
Garnisiți cu jumătăți de căpșuni, dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Nomine Renard Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Numele Lui Renard Brut]()
Numele Lui Renard Brut
Note citrice, piersici albe și biscuiți cu unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă, cu un finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier