Cupcakes Vegan cu lămâie cu umplutură proaspătă de fructe de pădure și cremă de unt de lămâie

Cupcakes Vegan cu lămâie cu umplutură proaspătă de fructe de pădure și cremă de unt de lămâie
Cupcakes Vegan cu lămâie cu umplutură proaspătă de fructe de pădure și cremă de unt de lămâie este un desert American. O porție conține 440 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Foodnetwork necesită coajă de lămâie, scurtare de legume, margarină vegană și zahăr din trestie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, Cupcakes cu lămâie cu umplutură proaspătă de caș de zmeură, și Cupcakes vegane cu verbena cu lămâie cu glazură "Buttercream" de portocale-migdale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați tigăile de cupcake de dimensiuni standard cu 16 garnituri de cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Într-un castron mediu, topiți margarina în cuptorul cu microunde. Odată topit, adăugați în cutie zahăr, sos de mere, lapte de soia, vanilie și coajă de lămâie. Cerneti faina, praful de copt si sarea in amestecul umed si amestecati impreuna pana cand totul este incorporat uniform cu putine bucati ramase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Lapte De SoiaLapte De Soia
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Umpleți căptușelile cu trei sferturi pline și coaceți până când auriu și o scobitoare iese curată, aproximativ15 minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Pentru umplutura de fructe de pădure: într-un castron mic, combinați fructele cu zahărul din trestie și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Pentru crema de unt de lămâie: în vasul unui mixer de stand, cremă împreună scurtarea legumelor șimargarina până când este ușoară și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați zahărul pudră și coaja de lămâie și continuați să amestecați până când este pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
7
A asambla: faceți o gaură în centrul fiecărui cupcake folosind capătul unei linguri de lemn sau a unei mici spatule offset. Umpleți complet gaura cu umplutura de fructe. Folosind un vârf rotund mare de glazură, pipeți o cantitate generoasă de cremă de unt de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cupcakes funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista