Cupcakes din catifea roșie cu glazură de brânză cremă Mascarpone

Cupcakes din catifea roșie cu glazură de brânză cremă Mascarpone
Cupcakes din catifea roșie cu glazură de brânză cremă Mascarpone ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 673 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, unt, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 237 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de catifea roșie cu glazură de brânză cremă, Tort De Catifea Roșie Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort De Catifea Roșie Cu Glazură De Brânză Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de euro F. Ungeți cupele de brioșe jumbo (3 1/2 inci în diametru și 2 inci adâncime) cu unt sau spray de gătit și făinați-le ușor, eliminând excesul de făină sau tapetați-le cu hârtii de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, amestecați colorantul alimentar și pudra de cacao împreună pentru a face o pastă netedă. Pune deoparte. Folosind un mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și zahărul la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Pudră De CacaoPudră De Cacao
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați ouăle, pe rând, bătând după fiecare adăugare, apoi adăugați pasta de cacao continuând să bateți. Reduceți viteza mixerului la mediu și bateți aluatul timp de aproximativ 4 minute. Într-un castron mediu, cernem împreună făina de tort, făina universală, sarea și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă vanilia în zară (acest lucru se poate face în cupa de măsurare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați amestecul de făină în 3 trepte alternativ cu Zara în 2 trepte, începând și terminând cu făina. Bateți la viteză medie doar până când ingredientele sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați smântâna și oțetul și bateți la viteză mică până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
OțetOțet
6
Umpleți cupele de briose cu trei sferturi pline cu aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
7
Coaceți timp de 25 până la 35 de minute, doar până când cupcakes-urile se simt ferme la atingere și o scobitoare introdusă în centru iese curată. Nu coaceți prea mult, altfel cupcakes-urile se vor usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigăi timp de 5 minute, apoi desfaceți-l pe o grătar și lăsați-l să se răcească complet înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
9
Pentru a face glazura: în vasul mare al unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul, crema de brânză și zahărul pudră la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în mascarpone cu viteză foarte mică până când sunt combinate. (Aveți grijă; după ce ați adăugat mascarpone, bătăile excesive pot face ca glazura să se coaguleze.) Se amestecă extractul de vanilie sau mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Extract De MentăExtract De Mentă
MascarponeMascarpone
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
10
Înghețați partea superioară a fiecărei brioșe cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
11
Presărați bomboanele de mentă zdrobite, dacă le folosiți, uniform pe cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Peppermint CrunchPeppermint Crunch
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
BomboaneBomboane
12
Gust
13
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
14
Brutarie si Caf-ul din 199
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista