Cupcakes din catifea roșie cu glazură de brânză cremă Mascarpone
Cupcakes din catifea roșie cu glazură de brânză cremă Mascarpone ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 673 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, unt, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 237 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de catifea roșie cu glazură de brânză cremă, Tort De Catifea Roșie Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort De Catifea Roșie Cu Glazură De Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de euro F. Ungeți cupele de brioșe jumbo (3 1/2 inci în diametru și 2 inci adâncime) cu unt sau spray de gătit și făinați-le ușor, eliminând excesul de făină sau tapetați-le cu hârtii de copt.
Într-un castron mic, amestecați colorantul alimentar și pudra de cacao împreună pentru a face o pastă netedă. Pune deoparte. Folosind un mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și zahărul la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Adăugați ouăle, pe rând, bătând după fiecare adăugare, apoi adăugați pasta de cacao continuând să bateți. Reduceți viteza mixerului la mediu și bateți aluatul timp de aproximativ 4 minute. Într-un castron mediu, cernem împreună făina de tort, făina universală, sarea și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă vanilia în zară (acest lucru se poate face în cupa de măsurare).
Adăugați amestecul de făină în 3 trepte alternativ cu Zara în 2 trepte, începând și terminând cu făina. Bateți la viteză medie doar până când ingredientele sunt combinate.
Adăugați smântâna și oțetul și bateți la viteză mică până se combină.
Umpleți cupele de briose cu trei sferturi pline cu aluat.
Coaceți timp de 25 până la 35 de minute, doar până când cupcakes-urile se simt ferme la atingere și o scobitoare introdusă în centru iese curată. Nu coaceți prea mult, altfel cupcakes-urile se vor usca.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigăi timp de 5 minute, apoi desfaceți-l pe o grătar și lăsați-l să se răcească complet înainte de îngheț.
Pentru a face glazura: în vasul mare al unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul, crema de brânză și zahărul pudră la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în mascarpone cu viteză foarte mică până când sunt combinate. (Aveți grijă; după ce ați adăugat mascarpone, bătăile excesive pot face ca glazura să se coaguleze.) Se amestecă extractul de vanilie sau mentă.
Înghețați partea superioară a fiecărei brioșe cu glazura.
Presărați bomboanele de mentă zdrobite, dacă le folosiți, uniform pe cupcakes.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Brutarie si Caf-ul din 199