Cupcakes de tei cu glazură de brânză cremă de căpșuni

Cupcakes de tei cu glazură de brânză cremă de căpșuni
Rețeta Cupcakes de var cu glazură de brânză cremă de căpșuni este gata în aproximativ 2 ore și 35 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 24 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 329 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 62 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de tei, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Căpșuni Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, Cupcakes cu glazură de brânză cremă de căpșuni, și Cupcakes cu iaurt Ana cu glazură de brânză cremă de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
În castron mare, bate scurtarea cu mixer electric pe viteza medie de 30 de secunde. Adăugați treptat zahăr granulat, aproximativ 1/3 cană odată, bătând după fiecare adăugare și răzuind ocazional vasul. Bateți 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați albușuri de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în coaja de tei și vanilie. La viteză mică, adăugați alternativ amestecul de făină, aproximativ 1/3 la un moment dat, cu lapte, aproximativ 1/2 la un moment dat, bătând doar până la amestecare. Se amestecă sucul de lămâie. Împărțiți aluatul uniform între căni de briose, umpleți fiecare aproximativ 2/3.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Coaja De TeiCoaja De Tei
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
5
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când maro auriu deschis și scobitoarea introdusă în centrul cupcake-ului iese curată. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți cupcakes de la tigăi la rafturi de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
7
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul până se omogenizează și pufos. Bateți căpșunile până se omogenizează bine. La viteză mică, bateți zahărul pudră până se omogenizează și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Frost răcit cupcakes. La frigider 1 oră. Înainte de servire, garnisiți fiecare cupcake cu căpșuni. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista