Cupcakes De Sărbătoare Cu Șampanie Cu Lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes de sărbătoare cu șampanie cu lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 372 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați smântână, șampanie, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cupcakes de șampanie roz cu glazură de șampanie cu căpșuni # sundaysupper, Cupcakes De Șampanie Cu Glazură Dulce De Unt De Șampanie, și Cupcakes De Sărbătoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Linie tigaie de 15x10x1 inch cu folie. Pulverizați cu spray de gătit.
Faceți aluat de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind amestec de tort, apă, șampanie, ulei și ouă. Se amestecă 2 lingurițe de coajă de lămâie rasă în aluat.
Coaceți 17 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Nu scoateți tortul din tigaie. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Puneți tigaia de tort în congelator. Congelați până la ferm, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic, amestecați cașul de lămâie și smântâna până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Pentru a asambla cupcakes, scoateți tortul din congelator; folosind folie, ridicați tortul din tigaie. Folosind un tăietor rotund de biscuiți de 2 1/4 inci, tăiați 24 de runde din tort.
Așezați 12 runde cu partea de sus în jos.
Întindeți fiecare cu aproximativ 1 linguriță umplutură de caș de lămâie. Se acoperă cu rondele de tort rămase, cu partea de sus în sus.
Într-un castron mediu, amestecați zahărul pudră, untul topit și sucul de lămâie până se omogenizează bine. Puneți aproximativ 1 lingură glazură peste fiecare tort, permițând glazurii să curgă pe părțile laterale ale tortului.
Pentru a servi, așezați fiecare prăjitură în căptușeală decorativă pentru cupcake și garnisiți cu bucle de coajă de lămâie, dacă doriți.