Cupcakes De Dovleac De Vară
Rețeta Cupcakes de Squash de vară ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 25 de minute. O porție conține 266 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați migdale prăjite uscate, amestec de prăjituri betty, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes Cu Iaurt Cu Citrice De Dovleac De Vară, Plaja Prajiturele: Cheie Lime Pie Prajiturele Împodobită Pentru Vara, și Squash de vară ras cu flori de Squash.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, amestecați dovleceii de vară, amestecul de tort, apa și uleiul cu telul până aproape neted, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, asigurându-vă că includeți chipsuri de ciocolată în fiecare.
Coaceți 20 până la 24 de minute sau până când scobitoarea sau testerul de tort introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie 10 minute.
Scoateți din cupele de briose; se răcește complet pe rafturile de răcire, aproximativ 30 de minute.
Frost răcit cupcakes cu glazură.
Presărați migdale zdrobite peste blaturi.