Cupcakes de ciocolată fără ouă și lactoză
Rețeta Cupcakes de ciocolată fără ouă și lactoză ar putea satisface pofta americană în aproximativ 40 minute. Acest desert are 215 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de canolan, zahăr de cofetari, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Fără Lactoză De Portocale Visătoare, Biscuiți Cu Ciocolată Fără Lactoză, și Ciocolată caldă ușoară (cu opțiune fără lactoză!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți apa, zahărul, merele, uleiul și vanilia până se amestecă bine. Într-un castron mic, combinați făina, cacao, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; bateți treptat în amestec de zahăr până se amestecă.
Umpleți cupele de brioșă căptușite cu trei sferturi pline.
Coaceți la 350 de minute timp de 18-22 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Într-un castron mic, bateți margarina până la pufos.
Adăugați zahărul, cacao, apa și vanilia cofetarilor; bateți până se omogenizează. Frost cupcakes.