Cupcakes de ciocolată cu cremă de mentă
Cupcakes de ciocolată cu cremă de mentă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 346 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ciocolată dulce-amăruie, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cupcakes cu înghețată cu mentă-ciocolată, Cupcakes Cu Souffl De Ciocolată Cu Cremă De Mentă, și Cupcakes Cu Lapte De Ciocolată Cu Frișcă Infuzată Cu Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie de briose de 12 căni cu căptușeli pentru pahare de copt.
Combinați untul și ciocolata într-un castron mediu rezistent la căldură. Puneți vasul peste cratiță care conține apă care fierbe abia; încălziți amestecul până când untul și ciocolata încep să se topească.
Adăugați cacao și bateți până se omogenizează și se combină complet. Se lasă deoparte să se răcească până se încălzește la atingere.
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt într-un castron mic pentru a combina.
Bateți ouăle în al doilea castron mediu pentru a combina.
Adăugați zahărul, vanilia și sarea și bateți până se încorporează complet.
Adăugați amestecul de ciocolată răcit și bateți până se combină.Se cerne aproximativ o treime din amestecul de făină peste amestecul de ciocolată și se amestecă până se combină; se amestecă în smântână până se combină; apoi se cerne în amestecul de făină rămas și se bate aluatul până când este omogen și gros.Împărțiți aluatul uniform între cupele pentru tigaie pentru briose.
Combinați toată ciocolata și untul într-un castron metalic așezat peste o cratiță umplută cu apă clocotită. Se amestecă ocazional până se topește și se combină.
Tăiați centrele din fiecare cupcake. Umpleți centrele cu cremă de mentă și înlocuiți blaturile.
Lăsați ganache-ul să se răcească ușor, astfel încât să se îngroașe, dar nu lăsați-l să se răcească prea mult sau nu se va răspândi lin. Puneți ganache-ul peste vârfurile fiecărui cupcake, acoperind uniform.
Lăsați ganache să se așeze ușor înainte de servire.