Cupcakes Cu Vin Zinfandel

Cupcakes cu vin Zinfandel este un fără gluten și prietenos cu FODMAP desert. O porție conține 298 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 631 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați unt, chipsuri de ciocolată semidulce, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cupcakes de turtă dulce cu glazură Zinfandel Buttercream, Cina de vin: somon cu unt Miso, mazăre Snap și un ou prăjit asociat cu un Deux amis Zinfandel din 2007, și Cupcakes de ciocolată cu umplutură de Mascarpone de ciocolată și cremă de unt Zinfandel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți aluat de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind amestec de tort, apă, 1/2 cană de vin, ulei și ouă. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose (aproximativ două treimi pline).
Coaceți 20 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mare, bateți zahărul pudră, untul, cacao și sarea cu mixerul electric la viteză mică până la amestecare. Bateți în 1/2 cană de vin. Dacă glazura este prea groasă, bateți mai mult vin câteva picături odată. Prajiturele Frost.
Garnisiți cu bucle de ciocolată.