Cupcakes Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată

Rețeta Cupcakes cu unt de arahide cu ciocolată este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 116 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt de arahide cremos, lapte, alune prăjite pentru jardiniere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu banane cu unt de arahide cu ciocolată bătută Ganache cu unt de arahide, Cupcakes cu cremă de unt de arahide cu Ganache cu unt de arahide cu ciocolată, și Cupcakes Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort și coaceți în 24 de căni de brioșe căptușite cu hârtie, conform instrucțiunilor de pe pachet pentru cupcakes. Se răcește 30 min. (Nu se răcește complet. Cupcakes-urile trebuie încă să fie calde când sunt umplute.)
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mediu cu biciul 2 min.
Adăugați unt de arahide; se amestecă bine. Lingură în pungă mică de plastic resigilabilă cu greutate la congelator; pungă de etanșare. Decupați un colț din partea de jos a sacului. Introduceți vârful pungii în centrul fiecărui cupcake, apoi pipați aproximativ 1 lingură. amestec de budincă în cupcake.
Cuptor cu microunde bici rece și ciocolată în castron cu microunde la mare 1-1 / 2 min. sau până când ciocolata este topită și amestecul este bine amestecat, amestecând după 1 min. Dip topuri de cupcakes în amestec rece bici; se presara cu nuci.