Cupcakes cu tort de morcovi cu glazură de brânză cremă

Cupcakes cu tort de morcovi cu glazură de brânză cremă
Rețeta Cupcakes de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $2.22 pe portie. O porție conține 798 calorii, 12g de proteine, și 26g de grăsime. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cuișoare măcinate, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cupcakes Cu Tort De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă, Cele mai bune Cupcakes cu tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, și Cupcakes cu tort de morcovi cu glazură de brânză cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți nucile uniform pe o foaie de copt cu margini; prăjiți, amestecând ocazional, până când sunt parfumate, 8 până la 10 minute (urmăriți cu atenție pentru a preveni arderea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Transferați foaia într-o grătar; lăsați nucile să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista