Cupcakes Cu Picătură De Lămâie
Lemon Drop Cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 123 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de amestec de tort betty, caș de lămâie, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cupcakes Cu Picătură De Lămâie, Cupcakes Cu Picătură De Lămâie, și Cupcakes Cu Picătură De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și albușuri de ou. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes.
Lingură caș de lămâie în geanta de decorare prevăzută cu vârf rotund de 1/4 inch. Introduceți vârful în centrul fiecărui cupcake, nu mai mult de două treimi din drum în jos; strângeți ușor punga, trăgând în sus până când umplerea ajunge în partea de sus a cupcake-ului. (Nu lăsați umplerea să se scurgă din cupcake.)
Într-un castron mediu, amestecați zahărul pudră, coaja de lămâie, sucul de lămâie și laptele cu lingura până se omogenizează. Scufundați partea superioară a fiecărui cupcake în glazură de lămâie; răsuciți pentru a permite scurgerea excesului. Suprafață netedă cu spatulă.
Se presară cu picături de lămâie.