Cupcakes cu nucă de cocos cu cremă de unt Yuzu
Cupcakes cu nucă de cocos cu cremă de unt Yuzu ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 18. Dacă aveți la îndemână suc de yuzu, praf de copt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură Cu Cremă De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, Yuzu Chuhai | Yuzu Acru / Cocktail Japonez Yuzu, și Cupcakes cu nucă de cocos cu glazură de unt de cocos.
Instrucțiuni
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o formă de brioșă cu hârtii de cupcake. (probabil că veți avea nevoie de două).Cernem împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mic.
Combinați untul și zahărul într-un castron al unui mixer. Bateți cu atașamentul paletei la viteză medie până când amestecul este ușor și pufos.
Adăugați ouă pe rând, lăsând fiecare să se combine complet înainte de a adăuga următorul.
Adăugați amestecul de făină și laptele de cocos în cinci adaosuri alternante, începând și terminând cu făina.
Combinați doar până când făina este încorporată.Împărțiți aluatul între cutii de briose pregătite, umplând chiar sub vârfurile hârtiilor.
Coaceți timp de 24-30 de minute, până când blaturile se rumenesc și un tester introdus în mijloc iese curat.
Combinați zahărul și albușurile de ou într-un castron mediu rezistent la căldură și puneți-l peste o tigaie cu apă clocotită.
Bateți amestecul de zahăr constant la foc până când zahărul este dizolvat și amestecul arată neted și strălucitor, aproximativ 3 minute.
Scoateți amestecul de pe foc și turnați într-un bol mixer.
Bateți la viteză medie timp de aproximativ 5 minute până când amestecul s-a răcit.Treceți la accesoriul cu palete și cu viteza scăzută, adăugați untul câteva bucăți odată, bătând până se omogenizează.Când s-a adăugat tot untul, bateți crema de unt la viteză medie-mare timp de aproximativ 6-10 minute până când este foarte groasă și netedă.
Adăugați yuzu și sucul de lămâie și bateți până se combină.Crema de unt este gata de utilizare.
Așezați o bucată de folie de plastic pe suprafață până când sunteți gata să o utilizați pentru a preveni uscarea acesteia.Umpleți un vârf de conducte prevăzut cu un vârf de stea #6 cu cremă de unt și pipă pe cupcakes.