Cupcakes Cu Mere Caramel

Cupcakes Cu Mere Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes cu mere Caramel. Această rețetă servește 24. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 405 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, zahăr brun ferm și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cupcakes Cu Mere Caramel, Cupcakes Cu Mere Caramel, și Cupcakes Cu Mere Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mare până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; se adaugă în amestecul de unt, amestecând până se omogenizează. Se amestecă mărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Așezați căni de copt din hârtie în 2 (12 cani) Tigăi pentru brioșe și acoperiți cu spray de gătit; bateți lingura în cupe, umplând două treimi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
4
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti glazura, topiți untul într-un 3-qt. cratiță grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați zahăr brun; se aduce la fierbere, amestecând continuu. Se amestecă laptele evaporat, bicarbonatul de sodiu și siropul de porumb; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet (aproximativ 1 oră).
8
Transferați într-un castron. Adăugați treptat zahăr pudră în amestecul de caramel, bătând la viteză medie cu un mixer electric până la amestecare. Bateți la viteză mare 2 minute sau până la crem. Utilizați imediat. Face 3 cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
9
Înghețați fiecare cupcake cu glazură de Caramel de modă veche. Completați fiecare cu nuci pecan prăjite și, dacă doriți, 1 măr de crab proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Nuci PecanNuci Pecan
MărMăr
CrabiCrabi
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHalloween
Revista