Cupcakes Cu Floarea Soarelui
Cupcakes de floarea-soarelui necesită în jur 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 545 calorii. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 321 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de cremă de brânză, caș de lămâie, glazură de decorare betty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cupcakes Cu Floarea Soarelui, Cupcakes Cu Floarea Soarelui, și Buchet De Cupcakes Cu Floarea Soarelui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 24 de cupcakes. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Prin mișcarea lentă a mânerului rotund al lingurii de lemn înainte și înapoi, faceți o adâncitură adâncă, de 3/4 inci lățime, în centrul vârfului fiecărui cupcake, nu chiar în jos (capătul lingurii în cupcake pentru a face deschiderea suficient de mare).
Într-un castron mediu, bateți cașul de lămâie și crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la amestecare. Lingură în pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Tăiați vârful de 3/8 inch de pe 1 colț inferior al sacului. Introduceți vârful pungii în partea de sus a fiecărui cupcake; strângeți punga pentru a umple cupcake.
Se amestecă 4 picături de culoare alimentară în glazură până la galben pal. Prajiturele Frost.
Așezați tubul de glazură nedeschis într-un pahar înalt de băut umplut cu apă fierbinte de la robinet timp de 15 minute.
Scoateți din apă; ștergeți uscat. Frământați ușor tubul cu mâinile pentru a se înmuia. Folosind vârful frunzei pe tubul de glazură, țeavă 2 cercuri concentrice de frunze, începând cu marginea exterioară a cupcake-ului și lucrând spre centru; lăsați zona de dimensiuni sferturi în centru doar cu glazură. Puneți cu grijă 1 linguriță de chipsuri de ciocolată pe centrul fiecărui cupcake; apăsați în glazură. Aranjați pe tavă folosind paie de bomboane acre pentru tulpini și frunze. Dați la frigider până când este gata de servit. Acoperiți ușor și refrigerați orice cupcakes rămase.