Cupcakes cu fistic
Reteta fistic cupcakes este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un minunat lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 312 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 47 de cenți pe porție. 405 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr tos auriu, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 17%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupcakes Cu Fistic, Cupcakes Cu Fistic, și Cupcakes Cu Fistic.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz 3 și aliniați o cutie de briose cu 12 găuri cu carcase. Puneți 85g fistic într-un robot de bucătărie cu aproximativ jumătate din zahăr, apoi bateți până se toacă foarte fin. Sfat într-un castron mare de amestecare cu restul de zahăr, unt, ouă, făină și lapte și bateți până se omogenizează. Împărțiți între cutii, apoi coaceți pe un raft jos timp de 22-25 de minute până când o frigăruie înfiptă iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Pentru glazură, amestecați suficientă apă în zahărul glazură pentru a obține o glazură foarte groasă, dar încă curgătoare, adăugați doar 1 lingură de apă la un moment dat. Se amestecă suficientă colorare a alimentelor pentru a da o culoare frumoasă, verde pal. Dacă vreo prăjitură se aruncă deasupra vârfului carcasei, tăiați cu un cuțit mic sau scoateți-o cu o linguriță, având mare grijă să nu eliberați nicio carcasă de pe părțile laterale ale tortului. Puneți o lingură generoasă de glazură pe fiecare tort și lăsați-o să se răspândească ușor pentru a acoperi. Tăiați fisticul rămas și împrăștiați-le cu un vârf de sclipici comestibil. Setați, apoi serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Cupcakes. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "