Dovleac pufos prajiturele condimentate ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ulei vegetal, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cupcakes Cu Dovleac Condimentat, Cupcakes Cu Dovleac Condimentat, și Cupcakes condimentate cu dovleac cu glazură de vanilie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți 24 de căni de brioșă cu căptușeli de brioșă din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Bateți piureul de dovleac, zahărul alb, zahărul brun, scurtarea, untul, laptele, uleiul vegetal și ouăle împreună într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Ulei Vegetal
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Scurtarea
Unt
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți făina de tort, praful uscat de zară, amidonul de porumb, condimentul de plăcintă cu dovleac, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un alt castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Pumpkin Pie Spice
Făină De Tort
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați ingredientele uscate în amestecul de dovleac, amestecând până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
5
Se toarnă aluatul în cupele de briose pregătite, umplând fiecare cană aproximativ 2/3 plină.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
6
Coaceți în preîncălzit până când centrul cupcakes izvorăște înapoi când este atins, aproximativ 30 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.