Cupcakes Cu Căpșuni Roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes cu căpșuni roșii. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 48. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Roșind Deliciul Familiei De Căpșuni, Supă roșie de ceapă și roșii de căpșuni, fierbinte sau refrigerată, și Căpșuni kiwi Daiquiri Cupcakes cu kiwi caș, Strawberry Rom glazura, și Strawberry Rum Shooter garnitura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Linia 2 (24-count) mini cutii de brioșă cu garnituri de hârtie.
Într-un blender combinați căpșunile (rezervați aproximativ 12 căpșuni mici pentru garnitură, feliați fiecare în
cu 1/4 cană de apă și piure până se omogenizează. Puree ar trebui să fie egal cu aproximativ 1 3/4 cani, dacă nu adăugați mai multă apă. Puneți deoparte 1/4 cană de piure pentru îngheț.
Într-un bol mare de amestecare, folosind un mixer electric, bateți împreună amestecul de tort, albușurile de ou, uleiul vegetal și 1 1/2 căni de căpșuni piure timp de 2 minute. Răzuiți părțile laterale ale bolului pentru a vă asigura că tot aluatul este bine încorporat. Folosind o mini lingură de înghețată, umpleți cutiile de briose aproximativ 3/4 din drum spre vârf.
Coaceți până când vârfurile sunt aurii și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scoateți conservele din cuptor să se răcească ușor înainte de a scoate brioșele. Se răcește complet pe un suport de sârmă înainte de îngheț.
Glazura: într-un bol de amestecare care se potrivește deasupra unui vas cu apă clocotită, combinați toate ingredientele, cu excepția vaniliei și a colorantului alimentar. Bateți cu mixerul manual la viteză medie, în timp ce amestecul gătește, până când se formează vârfuri atunci când bătătoarele sunt ridicate din vas, aproximativ 7 minute.
Scoateți vasul de pe foc și adăugați vanilie și colorant alimentar roșu la nuanța roz dorită. Înghețați cupcakes-urile cu glazura colorată și garnisiți fiecare cu o felie de căpșuni.