Cupcakes Cu Condimente De Dovleac
Cupcakes cu condimente de dovleac ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 176 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, cuișoare măcinate, dovleac pur și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cupcakes Cu Condimente De Dovleac, Cupcakes Cu Condimente De Dovleac, și Cupcakes Hi-Hat Cu Condimente De Dovleac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Linia 2 (12 puțuri) Tigăi pentru brioșe cu căptușeli de hârtie. Alternativ, acoperiți puțurile cu ulei vegetal; pus deoparte.
Așezați făina, praful de copt, scorțișoara, cuișoarele, ienibaharul, nucșoara, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare și bateți pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.
Așezați zahărul și uleiul măsurat în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru paletă. Bateți cu viteză medie până când zahărul este încorporat, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.Readuceți mixerul la viteză medie și adăugați ouăle câte 1, bătând bine după fiecare adăugare, aproximativ 1 1/2 minute Timp total de amestecare. Reduceți viteza la mediu scăzut, adăugați dovleacul și bateți până se combină, aproximativ 30 de secunde. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.Rotiți mixerul la viteză mică, adăugați încet amestecul de făină și bateți până se încorporează aproape complet, aproximativ 1 minut.
Scoateți vasul din mixer și pliați orice făină necorporată la margini cu o spatulă de cauciuc, asigurându-vă că răzuiți pe fundul vasului.Umpleți puțurile de brioșă la trei sferturi din drum (aproximativ o grămadă de 1/4 cană pe puț).
Așezați cratițele de briose una lângă alta în cuptor și coaceți timp de 12 minute. Rotiți tigăile din față în spate și dintr-o parte în alta și coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul cupcakes-urilor iese curată, cu aproximativ 10 minute în plus.
Așezați tigăile pe rafturi de sârmă și lăsați-le să se răcească timp de 5 minute.
Scoateți cupcakes-urile din tigăi și răciți complet pe rafturi. Înghețați cu glazură de brânză cremă de dovleac, dacă utilizați.