Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes cu cireșe vesele. Această rețetă servește 18 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 191 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, culoare alimentară roz, praf de copt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Cireșe Vesel, Compot De Cireșe Vesel, și Cookie-Uri De Cireșe Vesele.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.aliniați 18 căni de briose de dimensiuni obișnuite cu căni de copt din hârtie; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Se toaca marunt cireșe cu mare bucătari cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
3
Așezați cireșele tocate într-un castron căptușit cu un prosop de hârtie pentru a se scurge în timp ce pregătiți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Bol
4
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
În paharul de măsurare din sticlă, amestecați împreună 1/2 cană lichid de cireșe, laptele și 2 lingurițe extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Cireșe
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
6
Începând și terminând cu amestecul de făină, adăugați alternativ amestecul de făină și amestecul de lapte în amestecul de unt, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă câteva picături de culoare alimentară până se obține culoarea roz dorită. Îndoiți albușurile bătute rigid. Îndoiți cireșele tocate. Puneți aluatul în cupe de briose, umplând fiecare aproximativ 3/4.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Culoarea Alimentelor
Cireșe
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
7
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când cupcakes-urile revin când sunt atinse ușor în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți din cupele pentru brioșe în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Garnituri De Brioșă
9
Pentru a face Topping, lingură glazură în castron cu 1 lingură lichid de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Adăugați 1 linguriță extract de migdale și suficientă culoare alimentară pentru culoarea roz dorită; bateți 2 minute cu mixerul electric la viteză medie. Dacă doriți, transferați toppingul în punga de decorare prevăzută cu vârf mare de stea; țeava topping pe cupcakes în vârtejuri mari. Sau, răspândiți topping pe cupcakes cu spatula off-set.