Ciocolata mandarina Cannoli Cupcakes ia aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 427 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 81 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, chipsuri de ciocolată, chipsuri de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 132 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Cupcakes Cu Cannoli Cu Mandarină De Ciocolată, Cannoli cu umplutură de mandarină-migdale, și Cupcakes cu Cannoli de ciocolată cu glazură de Ricotta de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați o mini tigaie pentru cupcake cu 24 de căptușeli pentru cupcake sau o tigaie pentru cupcake de dimensiuni obișnuite cu 12 căptușeli pentru cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Jumătăți De Biscuiți Graham
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un castron mediu. Puneți vasul deoparte. În vasul unui mixer electric cu suport pentru palete, amestecați apa, maioneza și pudra de cacao împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Bomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați amestecul de zahăr granulat și făină și amestecați la viteză medie timp de 2 minute. Folosind un răzuitor de bol, pliați chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1/2 Linguriță Lapte 2%
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Umpleți căptușelile de cupcake cu două treimi pline cu aluat și coaceți până devin aurii și coapte, 25 până la 35 de minute. Răciți complet cupcakes-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Pentru umplutură: în vasul unui mixer electric cu suportul pentru palete, combinați brânza ricotta, zahărul pudră și coaja de mandarină la viteză mică până când toate componentele sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Mandarină
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Pentru ganache: aduceți frisca grea la fierbere ușoară într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Scoateți imediat de pe foc și turnați peste chipsuri de ciocolată într-un pahar sau vas rezistent la căldură. Amestecați ușor amestecul până când toate chipsurile de ciocolată s-au topit. Setați în frigider pentru a accelera procesul de răcire și îngroșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/2 Linguriță Lapte 2%
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Pentru mandarinele confiate: feliați mandarinele în 12 felii subțiri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarină
8
Presărați un strat gros de zahăr într-o cratiță medie și așezați feliile de mandarină în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarină
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Presărați un alt strat gros de zahăr peste partea superioară a feliilor de mandarină și gătiți fructele la foc mediu-mare până la culoarea caramelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarină
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
10
Scoateți tigaia de pe foc și îndepărtați feliile de mandarină pe o placă rezistentă la căldură folosind clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarină
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
A asambla: miez cupcakes-urile luând un cuțit mic în centrul fiecăruia și tăind într-un cerc de sus în jos al tortului. Umpleți această gaură cu brânza de mandarină până când umplutura ajunge în vârful tortului. Folosind un cuțit, așezați o bucată de ganache de ciocolată pe partea de sus a cupcake-ului lângă umplutură. Lipiți o pană de prăjitură Tuile în umplutură și garnisiți cu o felie de mandarină confiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Mandarină
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. tapetați o foaie de biscuiți cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
În vasul unui mixer electric cu suportul pentru palete, cremă untul și zahărul pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate Suplimentare
14
Adăugați albușurile, pe rând, răzuind părțile laterale ale bolului după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
15
Adăugați extractul de vanilie și făina și amestecați până când toate ingredientele sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Bomboane Salvatoare
16
Cu o spatulă offset, întindeți aluatul de prăjituri tuile pe foaia de prăjituri căptușită la o grosime de aproximativ 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
17
Coaceți până se rumenesc, 10 până la 15 minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
18
Amestecați colorantul alimentar violet, vodca și amidonul de porumb împreună până când se obține consistența dorită a vopselei sigure pentru alimente. Folosind o perie rotundă medie, stropiți vopseaua pe cookie-ul tuile într-un mod abstract. Rupeți cookie-ul în forme imperfecte (aproximativ bucăți de 3 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Cupcakes în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.