Cupcakes Cu Biscuiți Cu Lămâie-Ghimbir
Reteta de lamaie-ghimbir Icebox cookie Cupcakes ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 12 ore și 40 de minute. Această rețetă servește 16 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 175 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 247 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, ghimbir cristalizat, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Turtă Dulce Cookie Icebox Cupcakes, Cupcakes Cu Gheață Cu Ghimbir, și Cupcakes Cu Gheață Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de prăjituri, untul, oul și coaja de lămâie până se formează aluatul moale. Se amestecă ghimbirul cristalizat. Împărțiți aluatul în jumătate. Pe hârtie cerată, modelați fiecare jumătate într-o rolă lungă de 8 inci. Înfășurați în hârtie cerată. Congelați aproximativ 1 oră sau refrigerați aproximativ 3 ore până când este suficient de ferm pentru a tăia.
Încălziți cuptorul la 177°.folosind un cuțit ascuțit cu lamă subțire, tăiați fiecare rolă în felii de 32 (1/8 inch grosime). Rotiți rola în timp ce tăiați pentru a preveni aplatizarea. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați felii la o distanță de 1 inch.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când marginile sunt maro deschis. Se răcește 1 minut; scoateți în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mic și adânc răcit, bateți ingredientele de umplere cu un mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Pe tavă, așezați 16 fursecuri cu partea dreaptă în sus.
Întindeți 1 lingură de frișcă deasupra fiecărui cookie, apoi acoperiți cu un alt cookie. Repetați cu fursecurile și smântâna rămase, făcând 4 straturi de fursecuri și terminând cu un strat de cremă.
Așezați fiecare cupcake cookie într-o căptușeală decorativă pentru cupcake. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 8 ore.
Garnisiți cu zmeură, căpșuni și afine, dacă doriți.