Cupcakes Cremoase Cu Șerbet Portocaliu
Reteta cremoasa Orange Sherbet Cupcakes ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 2 ore. Pentru 31 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, șerbet de portocale, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Șerbet cremos de tei (sau portocaliu dacă preferați!), Șerbet Portocaliu, și Șerbet Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, sucul de portocale, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Lingura 1 grămadă de aluat de lingură în fiecare ceașcă de brioșă; umplând puțin mai puțin de 1/4 plin (nu veți folosi tot aluatul).
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute.
Scoateți din cupele de briose pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 25 de minute.
Lucrând rapid, scoateți și întindeți 2 până la 3 linguri de șerbet deasupra fiecărui cupcake răcit. Întoarceți cupcakes la cupele de briose (sau așezați-le pe foaia de prăjituri cu părțile laterale). Congelați până la ferm, aproximativ 1 oră.
Scoateți cupcakes din congelator. Puneți glazura de vanilie pe cupcakes cu șerbet.
Garnisiți fiecare cu sfert portocaliu. Dacă este necesar, reveniți la congelator pentru a vă întări.