Cupcakes clasici de catifea roșie

Cupcakes clasici de catifea roșie
Cupcakes clasici de catifea roșie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă face 24 de porții cu 191 de calorii, 2 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână apă, ouă, amestec de prăjitură de catifea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor americane. Cu un scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați cupcakes clasici de catifea roșie, prăjitură de foi de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie și cupcakes de catifea roșie cu glazură de ciocolată albă {Red Velvet Week} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți formele de brioșe sau tapetați cu pahare de copt de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Amestecă amestecul uscat, apa, uleiul și ouăle într-un castron mare, la viteză mică, până se umezește (aproximativ 30 de secunde). Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Turnați aluatul în tava pentru brioșe sau în pahare de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Coaceți cupcakes timp de 19-22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Adăugați 3-5 minute pentru a coace pentru tigăile întunecate sau acoperite. Cupcakes se fac atunci când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se răcește în tigaie pe grătar timp de 15 minute. Se răcește complet înainte de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Ornează și bucură-te!

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cupcakeul Red Velvet poate fi combinat cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista