Rețeta Cupcakes de aur cu ciocolată mată cu nucă de cocos ar putea satisface pofta americană în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 527 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, extract de vanillan, bomboane nonpareil și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cupcakes aurii mată cu ciocolată cu Caramel și covrigi, Cupcakes Cu Ciocolată Mată Cu Nucă De Cocos, și Cupcakes Cu Nucă De Cocos Mată Făcute Cu Tartinat De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți tortul : Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Căptușiți o formă de brioșă de 12 căni cu căptușeli de hârtie sau folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Folie De Aluminiu
3
Într-un castron mediu, bateți făina cu amidonul de porumb, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Într-un castron mare, folosind un mixer electric portabil, bateți zahărul cu ouăle și extractul de vanilie la viteză medie-mare până se omogenizează și se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Adăugați untul și uleiul și bateți până se încorporează, răzuind fundul și partea laterală a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați ingredientele uscate și laptele în 3 loturi alternative, bătând bine între adaosuri. Turnați cu grijă aluatul în cutiile de briose căptușite, umplându-le aproximativ două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
7
Coaceți cupcakes-urile în centrul cuptorului timp de 20 până la 23 de minute, până când elastic și o scobitoare sau un tester de tort introdus în centru iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
8
Lăsați cupcakes-urile să se răcească ușor în forma de briose, apoi transferați-le într-o grătar pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Suport De Sârmă
1
Puneți ciocolata tocată într-un castron mediu rezistent la căldură. Într-o cratiță mică, încălziți smântâna cu untul, siropul de porumb și sarea până când este fierbinte, dar nu fierbe. Se toarnă imediat amestecul peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Ciocolata
Unt
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Lăsați să stea 5 minute, apoi bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Lăsați glazura să se răcească, amestecând ocazional, până când este suficient de groasă pentru a scufunda și glazura cupcakes-urile, aproximativ 30 de minute. Pentru o glazură suficient de fermă pentru a se răspândi, lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Glazura
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Înghețați cupcakes-urile răcite, acoperiți cu nuca de cocos mărunțită îndulcită și mini bomboane nonpareil.