Cupcake Cu Kiwi Cu Lămâie
Reteta Lemon Kiwi Cupcake ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 2 ore și 58 de minute. O porție conține 57 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 56 și costă 10 cenți pe porție. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Cupcake Cu Kiwi Cu Lămâie, Chili de dovleac cu Abuelita în două moduri-Cupcake și non-Cupcake: prima mea pereche de Cupcake, și Cupcake cu lămâie cu cremă de unt de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Linia 56 de mini căni de cupcake din 3 (24 de căni) mini cupcake sau brioșe sau 18 căni de cupcake sau brioșe de dimensiuni obișnuite din 2 (12 căni) de cupcake sau brioșe de dimensiuni obișnuite cu căptușeli de cupcake din hârtie.
Într-un castron mare de amestecare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un al doilea castron, amestecați ouăle, Zara și uleiul.
Adăugați ingredientele uscate la ingredientele umede. Odată ce ingredientele sunt amestecate, adăugați coaja de lămâie și sucul de lămâie și amestecați până se combină.
Coaceți cupcakes - urile până se rumenesc și centrele revin când sunt presate ușor, 16 până la 18 minute pentru mini-uri sau 22 până la 24 de minute pentru cupcakes-urile de dimensiuni obișnuite. Răciți cupcakes-urile în tigăi timp de 5 minute și apoi transferați-le într-o grătar pentru a se răci complet.
Creșteți temperatura cuptorului la 450 de grade F.
Transferați crema de kiwi într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund mic și umpleți fiecare cupcake cu o parte din cremă.
Transferați amestecul de bezea într-o pungă de patiserie separată prevăzută cu un vârf rotund mare și pipetați bezea deasupra fiecărui cupcake.
Așezați cupcakes-urile pe foi de copt și coaceți până se rumenesc ușor și se fierb, aproximativ 3 până la 4 minute.
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu.
Adăugați amestecul de zahăr, ouă și kiwi. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând până se îngroașă și acoperiți spatele unei linguri de lemn, aproximativ 12 minute. Puneți tigaia peste un castron mare de gheață și continuați să amestecați până când amestecul s-a răcit ușor. Se strecoară amestecul într-un castron curat și se dă la frigider până se îngroașă și se răcește bine.
În vasul unui mixer electric, combinați albușurile și zahărul și bateți până când amestecul este ferm și lucios.