Cumin și pui Ancho
Chimenul și puiul Ancho ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 6 și costă $1.91 pe portie. 251 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, chimen măcinat, coapse de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cumin Și Pui Ancho, Chili de vită cu Ancho, aluniță și chimen, și Santa Fe Penne Primavera cu sos de cremă de chimen-Ancho Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați puiul cu ancho chilepowder, chimen și 2 lingurițe de sare într-un castron mare pentru a acoperi. Acoperiți și răciți timp de 2 ore.
Se încălzește o fontă mareskillet peste căldură medie-mare. Coatpan cu un strat subțire de ulei. Lucrareîn loturi, așezați coapsele în tigaie într-un singur strat (nu vă înghesuiți). Acoperiși gătiți până se formează o crustă, aproximativ5 minute. Întoarceți; gatiti, neacoperit,pana cand coapsele sunt doar fierte,cu 3-4 minute mai mult.
Transferați la aplatter; lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Tăiați puiul în cuburi de 1/2".
Transfercu orice suc acumulatîntr-un castron mediu. Condimentează cusare. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte.
Lasă să se răcească ușor. Acoperi; rece.Reîncălziți înainte de servire.