Cum să gătești păstrăv

Cum să gătești păstrăv
Cum să gătești păstrăvul ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $5.79 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, pătrunjel cu frunze plate, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cum să gătești păstrăv, Gatiti cartea: Trout Amandine, și Gatiti cartea: Chowder de pastrav afumat.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic până când untul miroase prăjit și se rumeneste, aproximativ 1 minut. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Tapetați o foaie de copt cu o bucată de folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Puneți păstrăvul pe folie; deschideți păstrăvul, astfel încât părțile pielii să fie în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Stropiți fiecare păstrăv cu aproximativ 1/2 linguriță de unt topit. Condimentează generos cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
PăstrăvPăstrăv
5
Mutați un suport pentru cuptor la 5 sau 6 inci sub sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se fierbe păstrăvul până când este opac și abia ferm la atingere, 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
7
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Întoarceți tigaia cu unt topit la foc mare; se amestecă sucul de lămâie și pătrunjelul. Aduceți sosul de unt la fiert; bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Serviți păstrăvul pe farfurii și stropiți cu sos de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
PăstrăvPăstrăv
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Revista