Cum să gătești păstrăv
Cum să gătești păstrăvul ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $5.79 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, pătrunjel cu frunze plate, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cum să gătești păstrăv, Gatiti cartea: Trout Amandine, și Gatiti cartea: Chowder de pastrav afumat.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic până când untul miroase prăjit și se rumeneste, aproximativ 1 minut. Opriți căldura.
Tapetați o foaie de copt cu o bucată de folie de aluminiu.
Puneți păstrăvul pe folie; deschideți păstrăvul, astfel încât părțile pielii să fie în jos.
Stropiți fiecare păstrăv cu aproximativ 1/2 linguriță de unt topit. Condimentează generos cu sare și piper negru.
Mutați un suport pentru cuptor la 5 sau 6 inci sub sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului la foc mare.
Se fierbe păstrăvul până când este opac și abia ferm la atingere, 2 sau 3 minute.
Întoarceți tigaia cu unt topit la foc mare; se amestecă sucul de lămâie și pătrunjelul. Aduceți sosul de unt la fiert; bateți pentru a combina.
Serviți păstrăvul pe farfurii și stropiți cu sos de unt.