Cum să gătești păstrăv

Cum să gătești păstrăv
Cum să gătești păstrăvul ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $5.79 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, pătrunjel cu frunze plate, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cum să gătești păstrăv, Gatiti cartea: Trout Amandine, și Gatiti cartea: Chowder de pastrav afumat.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic până când untul miroase prăjit și se rumeneste, aproximativ 1 minut. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Tapetați o foaie de copt cu o bucată de folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Puneți păstrăvul pe folie; deschideți păstrăvul, astfel încât părțile pielii să fie în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Stropiți fiecare păstrăv cu aproximativ 1/2 linguriță de unt topit. Condimentează generos cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
PăstrăvPăstrăv
5
Mutați un suport pentru cuptor la 5 sau 6 inci sub sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Se fierbe păstrăvul până când este opac și abia ferm la atingere, 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
7
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Întoarceți tigaia cu unt topit la foc mare; se amestecă sucul de lămâie și pătrunjelul. Aduceți sosul de unt la fiert; bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Serviți păstrăvul pe farfurii și stropiți cu sos de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
PăstrăvPăstrăv
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Revista