Cum să gătești păstrăv

Cum să gătești păstrăv
Cum să gătești păstrăvul ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $5.79 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, pătrunjel cu frunze plate, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cum să gătești păstrăv, Gatiti cartea: Trout Amandine, și Gatiti cartea: Chowder de pastrav afumat.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic până când untul miroase prăjit și se rumeneste, aproximativ 1 minut. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Tapetați o foaie de copt cu o bucată de folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Puneți păstrăvul pe folie; deschideți păstrăvul, astfel încât părțile pielii să fie în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Stropiți fiecare păstrăv cu aproximativ 1/2 linguriță de unt topit. Condimentează generos cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
PăstrăvPăstrăv
5
Mutați un suport pentru cuptor la 5 sau 6 inci sub sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se fierbe păstrăvul până când este opac și abia ferm la atingere, 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
7
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Întoarceți tigaia cu unt topit la foc mare; se amestecă sucul de lămâie și pătrunjelul. Aduceți sosul de unt la fiert; bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Serviți păstrăvul pe farfurii și stropiți cu sos de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
PăstrăvPăstrăv
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Revista