Cum să faci Polenta perfectă

Cum să faci Polenta perfectă
Nevoie de un garnitură prietenoasă fără gluten și FODMAP? Cum se face Polenta perfectă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 272 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, brânză parmigiano-reggiano, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 23 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Cum se face Mac-ul și brânza perfectă, Cum să faci Carnitas Perfect, și Cum Să Faci Risotto Perfect pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apă și sare la fiert într-o cratiță mare; turnați polenta încet în apă clocotită, amestecând constant până când toată polenta este agitată și nu există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând des, până când polenta începe să se îngroașe, aproximativ 5 minute. Amestecul de Polenta ar trebui să fie încă ușor slăbit. Acoperiți și gătiți timp de 30 de minute, amestecând la fiecare 5 până la 6 minute. Când polenta este prea groasă pentru a bate, amestecați cu o lingură de lemn. Polenta se face atunci când textura este cremoasă și boabele individuale sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Opriți focul și amestecați ușor 2 linguri de unt în mămăligă până când untul se topește parțial; amestecați 1/2 cană brânză Parmigiano-Reggiano în mămăligă până când brânza s-a topit. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute pentru a se îngroșa; amestecați și gustați sarea înainte de a transfera într-un bol de servire. Top polenta cu restul de 1 lingură de unt și aproximativ 1 lingură de brânză Parmigiano-Reggiano proaspăt rasă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista