Cum să faci Polenta perfectă
Nevoie de un garnitură prietenoasă fără gluten și FODMAP? Cum se face Polenta perfectă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 272 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, brânză parmigiano-reggiano, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 23 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Cum se face Mac-ul și brânza perfectă, Cum să faci Carnitas Perfect, și Cum Să Faci Risotto Perfect pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apă și sare la fiert într-o cratiță mare; turnați polenta încet în apă clocotită, amestecând constant până când toată polenta este agitată și nu există bulgări.
Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând des, până când polenta începe să se îngroașe, aproximativ 5 minute. Amestecul de Polenta ar trebui să fie încă ușor slăbit. Acoperiți și gătiți timp de 30 de minute, amestecând la fiecare 5 până la 6 minute. Când polenta este prea groasă pentru a bate, amestecați cu o lingură de lemn. Polenta se face atunci când textura este cremoasă și boabele individuale sunt fragede.
Opriți focul și amestecați ușor 2 linguri de unt în mămăligă până când untul se topește parțial; amestecați 1/2 cană brânză Parmigiano-Reggiano în mămăligă până când brânza s-a topit. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute pentru a se îngroșa; amestecați și gustați sarea înainte de a transfera într-un bol de servire. Top polenta cu restul de 1 lingură de unt și aproximativ 1 lingură de brânză Parmigiano-Reggiano proaspăt rasă pentru garnitură.