Cum se face stoc din picioare de pui

Cum se face stoc din picioare de pui
Rețeta cum se face stocul din picioarele de pui poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 518 calorii, 45g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de picioare de pui, frunze de dafin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1479 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare includ Cum se face stoc de pui, Cum se face cel mai bun stoc de pui, și Cum se face stoc de pui de casă.

Instrucțiuni

1
Fierbeți picioarele de pui inițial timp de 5 minute la fierbere tare: aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De PuiPicioare De Pui
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Puneți picioarele de pui într-o oală mare și acoperiți cu apă clocotită. Se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De PuiPicioare De Pui
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți, clătiți și tăiați și aruncați vârfurile ghearelor: 
4
Scurgeți complet picioarele de pui. Clătiți cu apă rece, astfel încât picioarele să fie suficient de reci pentru a se descurca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De PuiPicioare De Pui
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați vârfurile ghearelor și aruncați-le. Ar trebui să taie ușor dacă le tăiați prin articulație. Dacă rămân pete aspre de tampon cu gheare, tăiați-le cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Așezați picioarele de pui într-un vas mare curat. Umpleți cu apă rece pentru a acoperi picioarele cu un centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De PuiPicioare De Pui
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați morcovi, ceapă, țelină, cimbru, frunze de dafin și boabe de piper. Aduceți la foc mic, reduceți imediat temperatura la scăzut. Acoperiți parțial, lăsați aproximativ o crăpătură de jumătate de centimetru și păstrați gătitul la foc mic, timp de 4 ore. Ocazional degresați orice spumă care poate ieși la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Descoperiți, creșteți ușor căldura pentru a menține un foc mic, cu oala acum descoperită. Continuați să gătiți timp de o oră sau două. În acest moment reduceți stocul, astfel încât să fie mai ușor de depozitat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Strecurați stocul prin mai multe straturi de pânză de brânză sau o strecurătoare cu plasă fină (în mod ideal ambele) într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Se toarnă în borcane de dimensiuni de litru.
11
Lăsați să se răcească aproximativ o oră înainte de a le păstra la frigider.
12
Când stocul s-a răcit, ar trebui să se întărească frumos într-un gel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista