Cum se face stoc din picioare de pui

Cum se face stoc din picioare de pui
Rețeta cum se face stocul din picioarele de pui poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 518 calorii, 45g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de picioare de pui, frunze de dafin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1479 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare includ Cum se face stoc de pui, Cum se face cel mai bun stoc de pui, și Cum se face stoc de pui de casă.

Instrucțiuni

1
Fierbeți picioarele de pui inițial timp de 5 minute la fierbere tare: aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De PuiPicioare De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Puneți picioarele de pui într-o oală mare și acoperiți cu apă clocotită. Se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De PuiPicioare De Pui
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți, clătiți și tăiați și aruncați vârfurile ghearelor: 
4
Scurgeți complet picioarele de pui. Clătiți cu apă rece, astfel încât picioarele să fie suficient de reci pentru a se descurca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De PuiPicioare De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați vârfurile ghearelor și aruncați-le. Ar trebui să taie ușor dacă le tăiați prin articulație. Dacă rămân pete aspre de tampon cu gheare, tăiați-le cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Așezați picioarele de pui într-un vas mare curat. Umpleți cu apă rece pentru a acoperi picioarele cu un centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De PuiPicioare De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați morcovi, ceapă, țelină, cimbru, frunze de dafin și boabe de piper. Aduceți la foc mic, reduceți imediat temperatura la scăzut. Acoperiți parțial, lăsați aproximativ o crăpătură de jumătate de centimetru și păstrați gătitul la foc mic, timp de 4 ore. Ocazional degresați orice spumă care poate ieși la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8
Descoperiți, creșteți ușor căldura pentru a menține un foc mic, cu oala acum descoperită. Continuați să gătiți timp de o oră sau două. În acest moment reduceți stocul, astfel încât să fie mai ușor de depozitat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Strecurați stocul prin mai multe straturi de pânză de brânză sau o strecurătoare cu plasă fină (în mod ideal ambele) într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se toarnă în borcane de dimensiuni de litru.
11
Lăsați să se răcească aproximativ o oră înainte de a le păstra la frigider.
12
Când stocul s-a răcit, ar trebui să se întărească frumos într-un gel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista