Cum se face stoc din picioare de pui
Rețeta cum se face stocul din picioarele de pui poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 518 calorii, 45g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de picioare de pui, frunze de dafin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1479 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare includ Cum se face stoc de pui, Cum se face cel mai bun stoc de pui, și Cum se face stoc de pui de casă.
Instrucțiuni
Fierbeți picioarele de pui inițial timp de 5 minute la fierbere tare: aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Puneți picioarele de pui într-o oală mare și acoperiți cu apă clocotită. Se fierbe 5 minute.
Scurgeți, clătiți și tăiați și aruncați vârfurile ghearelor:
Scurgeți complet picioarele de pui. Clătiți cu apă rece, astfel încât picioarele să fie suficient de reci pentru a se descurca.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați vârfurile ghearelor și aruncați-le. Ar trebui să taie ușor dacă le tăiați prin articulație. Dacă rămân pete aspre de tampon cu gheare, tăiați-le cu un cuțit.
Așezați picioarele de pui într-un vas mare curat. Umpleți cu apă rece pentru a acoperi picioarele cu un centimetru.
Adăugați morcovi, ceapă, țelină, cimbru, frunze de dafin și boabe de piper. Aduceți la foc mic, reduceți imediat temperatura la scăzut. Acoperiți parțial, lăsați aproximativ o crăpătură de jumătate de centimetru și păstrați gătitul la foc mic, timp de 4 ore. Ocazional degresați orice spumă care poate ieși la suprafață.
Descoperiți, creșteți ușor căldura pentru a menține un foc mic, cu oala acum descoperită. Continuați să gătiți timp de o oră sau două. În acest moment reduceți stocul, astfel încât să fie mai ușor de depozitat.
Strecurați stocul prin mai multe straturi de pânză de brânză sau o strecurătoare cu plasă fină (în mod ideal ambele) într-o oală.
Se toarnă în borcane de dimensiuni de litru.
Lăsați să se răcească aproximativ o oră înainte de a le păstra la frigider.
Când stocul s-a răcit, ar trebui să se întărească frumos într-un gel.